Arhiiv: jaanuar, 2008

Bowlinguturniiri eel…

Posted in meelelahutus, sport on 30 jaanuar 2008 by Tom

Täna on siis see põnev päev, mil ma koos ühe sõbraga korraldame bowlinguvõistluse. Tegelikult oleme jah seda võistlust organiseerinud juba paar nädalat ning täna saab see siis lõpuks teoks. Osavõtjate arv peaks olema 15 ringis, nii et konkurents on täitsa olemas! :)

Eile sai ka osade sõpradega bowlingut harjutamas käidud… Kui mul ka täna nii kehvasti läheb, siis jääb mulle rohkem nn korraldamiserõõm. Eile sain vastavalt esimeses mängus 80 punkti ja teises 85 punkti. Selliste tulemustega võin vist täna vaid teise kümne kohtade eest võidelda! :P Tuletaks siinkohal meelde, et rekord peaks olema mul u 100p rohkem, kas 182 või 184 punkti, vat ei mäleta enam täpselt…

Aasta algul viisin läbi ka ühe piljarditurniiri, mis osutus vägagi huvitavaks ja mille korralduslik pool läks vägagi korda. Loodetavasti läheb tänagi kõik õlitatult. Kuigi mnjah… tänast Linnalehe horoskoopi lugedes peaksin ettevaatlik olema:
Kõik ei pruugi minna nii nagu plaanisite. Sõbrad võivad alt vedada ja rahaline seis halveneda. Vältige rahvarohkeid kohti, viibige looduses.

Vot siis! Aga no mil need horoskoobid enne täide on läinud! :D

Avril Lavigne kontserti ootuses…

Posted in muusika on 29 jaanuar 2008 by Tom

Juba eelmise aasta lõpust olen oodanud pingsalt, millal tulevad Avril Lavigne kontserti piletid müüki. Nüüd on siis selgunud, et järgmise nädala esmaspäevast (4.veebruarist) on piletid müügis. Peaks raha kõrvale panema! :)

Lisaks teeks reklaami kontsertile, kus esinevad Diskreetse Mango Trio ja Zetod! Folgiliku muusika austajatele päris hea maiuspala! :wink:

Kontsertid ise peaksid siis toimuma:
7.veebruaril Viljandis
8.veebruaril Tallinnas
9.veebruaril Tartus

 

Arusaamatu olukord

Posted in varia on 29 jaanuar 2008 by Tom

Arumaeisaa! Kas orkutis ei saagi kirja lugeda, millele pole pandud pealkirja (subject) või? Kuidas siis saab üldse saata kirja, millel pole pealkirja? Siis peaks orkut teatama kirja saatmisel, et postitus vajab pealkirja. Hetkel on igatahes olukord selline, et ainult kirja pealkirjale klikkides avaneb saadetud kiri. Aga mida ma siis tegema pean, kui pealkirja pole? Müstika! :?

Näete, isegi mu postituse iga lause vajas “pealkirja”! :D

Uisutada tuleks juba väiksest peale

Posted in sport on 16 jaanuar 2008 by Tom

See oli umbes  täpselt 2 aastat  aasta tagasi, kui ma viimati jääle uisutama jõudsin. Täna juhtus see jälle! :) Ja seekord Jeti jäähallis! Kõik oli väga tore, aga aeg sai kuidagi väga ruttu otsa. Ära tulles oli tunne, nagu alles sai uisud jalga pandud, kui juba oligi kõik. Egas midagi, äkki joppab ja jõuan veel sel aastal jääle uisutama, enne kui rulluisuhooaeg pihta hakkab! ;)

Täna tõdesin taas, kui hea on ikka väikestel lastel uisutada ja seda õppida. Kui kukud, pole hullu. Tõused aga uuesti püsti ja sõidad edasi nagu poleks kukkunudki. Neil ju, kuramus, kukkumise teekond nii lühike, sest nad väiksed, aga mõelge nüüd kui mina kukun…ja lõpuks jääpinnaga kokku puutun! :D Milline kokkupõrge?! Ja pärast pole vaja vist imestada, kui keha on sinikaid täis! :P

EASLi turniirilt korvpallis kolmas koht

Posted in sport on 16 jaanuar 2008 by Tom

Lõpuks hakkavad ka meie tööandja kossutrennid vilja kandma! :)

Sügisest alustas ERR korvpallitreeningutega ja eelmisel aastal kahes sõprusmängus tuli tunnistada vastaste Maksuameti ja EMT paremust. Eelmise nädala reedel aga osalesime Eesti Akadeemilise Spordiliidu aastapäevaturniiril, kus võttis osa 12 võistkonda. Enne turniiri algust polnud meil mingeid erilisi ootusi. Lootsime vaid, et suudame enda tasemel mängu näidata. Saime oma mängu aga koguni nii hästi käima, et võitsime alagrupimängudes nii Eesti Maaülikooli kui ka Tallinna Linnavalitsust. Esimene koht alagrupis viis meid poolfinaali, kus tuli aga Tartu Ülikooli vastu mängides kramp sisse ja meie mäng lagunes. Kolmanda koha mängus aga saime oma hoo taas üles ja võit Kultuuriministeeriumi üle tähendas 3.kohta! Turniiri tugevust näitavad veel ka kindlasti faktorid, et mitmes erinevas meeskonnas tegid kaasa ka endised meistriliiga mängijad nagu Rauno Pehka, Indrek Rumma, Toomas Kandimaa ja Priit Ilver*.

Loodetavasti aasta pärast võtame taas samast turniirist osa. Sel aastal sai nüüd aga latt nii kõrgele seatud, et järgmine aasta saab olema raske! :P Aga nu küll ma aasta pärast meeskonna võidule viin! :D

Vahepeal peaks aga sõprusmängudes mängu lihvima… Nii et pakkumised sõprusmängudeks on teretulnud! ;)

 

* Priit Ilveri puhul ei ole tegu siiski endise meitriliiga mängijaga. Tänase päeva seisuga kuulub ta BC Pirita koosseisu!

Kanepi vs Henin – tennisesõbra maiuspala

Posted in sport on 8 jaanuar 2008 by Tom

Uskumatu, aga tõsi! Sydneys toimuval WTA turniiril on Kaia Kanepi mänginud end välja veerandfinaali ja vastaseks veerandfinaalis pole ei keegi muu, kui maailma hetke esireket Justin Henin. Mida sa hing veel ihkad!? Homme saab siis Kaia tunda, mismoodi mängivad maailma absuutses tipus olevad mängijad ja näha, kuidas ta ise neile vastu saab. Ja kirsiks tordi peal on veel loomulikult see, et Eurosport kannab homme seda mängu ka otse üle kell 10:30. Realistina loodan, et mõlemas setis saab Kaia ikka paar punkti kätte. :P Jään põnevusega ootama! :)

Miljonimängu saatesse publikuks

Posted in meelelahutus on 4 jaanuar 2008 by Tom

Hea nali ikka. Helistas mingi võõras number ja ütles, et on mijonimängust ja kutsus mind publikuks saatesse. Kahjuks mulle pakutavad ajad ei sobi, kuigi ültesin, et mõtlen veel. Seejärel andis mulle telefoninumbri ja ütles, et saadaksin sõnumi kui tulen, mitmekesi tulen ja mis salvestusele tulen! :D

Nüüd aga pakun siis mu blogi lugejatele välja võimaluse minna ise saatesse “Kes tahab saada miljonäriks” publikuks. Eriti soojalt taheti publikut homseks ja ülehomseks kella 16:30ks, aga pakuti veel ka varianti – homme, st laupäeval kell 11:45.

Kunagi olen paar korda käinud seal publiku hulgas ja mulle täitsa meeldis, nii et soovitan soojalt! Aga ärge pärast lööma tulge, kui ei meeldinud! :P

2008 tuli Tartu ilutulestikuga

Posted in fotograafia on 1 jaanuar 2008 by Tom

Sel aastal võtsin uue aasta siis esmakordselt Tartus hoopis vastu, koos musi ja ta perega. Vaatasime emajõel asuvalt Võidu sillalt ilutulestikku ja ma üritasin ka mõned head pildid jäädvustada. Kahjuks nii häid ei saanud, kui lootsin, aga käivad kah! :)

Head uut siis kõigile mu blogi lugejatele! Loodan, et leiate ka uuel aastal mu blogist üht-teist huvitavat lugeda. ;)