EASLi turniirilt korvpallis kolmas koht

Lõpuks hakkavad ka meie tööandja kossutrennid vilja kandma! :)

Sügisest alustas ERR korvpallitreeningutega ja eelmisel aastal kahes sõprusmängus tuli tunnistada vastaste Maksuameti ja EMT paremust. Eelmise nädala reedel aga osalesime Eesti Akadeemilise Spordiliidu aastapäevaturniiril, kus võttis osa 12 võistkonda. Enne turniiri algust polnud meil mingeid erilisi ootusi. Lootsime vaid, et suudame enda tasemel mängu näidata. Saime oma mängu aga koguni nii hästi käima, et võitsime alagrupimängudes nii Eesti Maaülikooli kui ka Tallinna Linnavalitsust. Esimene koht alagrupis viis meid poolfinaali, kus tuli aga Tartu Ülikooli vastu mängides kramp sisse ja meie mäng lagunes. Kolmanda koha mängus aga saime oma hoo taas üles ja võit Kultuuriministeeriumi üle tähendas 3.kohta! Turniiri tugevust näitavad veel ka kindlasti faktorid, et mitmes erinevas meeskonnas tegid kaasa ka endised meistriliiga mängijad nagu Rauno Pehka, Indrek Rumma, Toomas Kandimaa ja Priit Ilver*.

Loodetavasti aasta pärast võtame taas samast turniirist osa. Sel aastal sai nüüd aga latt nii kõrgele seatud, et järgmine aasta saab olema raske! :P Aga nu küll ma aasta pärast meeskonna võidule viin! :D

Vahepeal peaks aga sõprusmängudes mängu lihvima… Nii et pakkumised sõprusmängudeks on teretulnud! ;)

 

* Priit Ilveri puhul ei ole tegu siiski endise meitriliiga mängijaga. Tänase päeva seisuga kuulub ta BC Pirita koosseisu!

Lisa kommentaar