Bowlinguturniiri eel…

Täna on siis see põnev päev, mil ma koos ühe sõbraga korraldame bowlinguvõistluse. Tegelikult oleme jah seda võistlust organiseerinud juba paar nädalat ning täna saab see siis lõpuks teoks. Osavõtjate arv peaks olema 15 ringis, nii et konkurents on täitsa olemas! :)

Eile sai ka osade sõpradega bowlingut harjutamas käidud… Kui mul ka täna nii kehvasti läheb, siis jääb mulle rohkem nn korraldamiserõõm. Eile sain vastavalt esimeses mängus 80 punkti ja teises 85 punkti. Selliste tulemustega võin vist täna vaid teise kümne kohtade eest võidelda! :P Tuletaks siinkohal meelde, et rekord peaks olema mul u 100p rohkem, kas 182 või 184 punkti, vat ei mäleta enam täpselt…

Aasta algul viisin läbi ka ühe piljarditurniiri, mis osutus vägagi huvitavaks ja mille korralduslik pool läks vägagi korda. Loodetavasti läheb tänagi kõik õlitatult. Kuigi mnjah… tänast Linnalehe horoskoopi lugedes peaksin ettevaatlik olema:
Kõik ei pruugi minna nii nagu plaanisite. Sõbrad võivad alt vedada ja rahaline seis halveneda. Vältige rahvarohkeid kohti, viibige looduses.

Vot siis! Aga no mil need horoskoobid enne täide on läinud! :D

Lisa kommentaar