Arhiiv: veebruar, 2008

Coca-Cola Plaza sünnipäev

Posted in filmindus on 26 veebruar 2008 by Tom

Langesin minagi reklaamiohvriks! :) Kui ikka kino pilet on tavahinnast 10x odavam, siis ei jää ikka muud üle, kui tuleb sammud kino poole seada. Ja 5.märtsil, mil kinopiletid vaid 15kr maksavad, lähen ma koguni kolme filmi vaatama! Hullumaja! :D Need kes nüüd mõtlevad, et ohh, lähen ostan omale ka pileti, siis hoiatan ette juba, et mina sain täna suht kehvad kohad, st et head kohad on ammu juba kõik ostetud! :( Igatahes olen praegu väga põnevil ja ootan väga seda filmirohket päeva.Tõsi, ööseks on vist sabakont istumisest valus! :D

Aga et filmid, mis kinopäeval siis mind ees ootavad:

Cassandra unistus (Cassandra’s Dream)

Hüppaja (Jumper)

Rambo

Ei midagi erilist

Posted in blog, muusika on 26 veebruar 2008 by Tom

Nu ei jõua lihtsalt blogida noh. Kuigi ma ei saa öelda, et ma ei tahaks! Tahaks küll ja isegi väga! Seda enam, et ma tean, et mu blogil on lugejaid, kes kindlasti juba mõtlevad, et miks ma pole nii kaua aeg midagi kribanud. Eks püüan end kokku aja jooksul võtta, ma luban! Aga see nädal mul see veel kindlasti ei õnnestu, kuna see nädal on üks selle aasta tormilisemaid nädalaid. :)

Aga võite meelelahutuseks uut eesti lugu vaadata: Cramp & Niki “Siis kui saabub päev”

 

Piltide asukoht muutus

Posted in fotograafia on 7 veebruar 2008 by Tom
Kuna mu vend ei viitsinud enam albumid.pri.ee lehte elus hoida (loe: arveid maksta), siis pidin oma piltide ülesriputamiseks uue koha otsima. Hetkel on silma jäänud selline koht nagu Fotki. Just värskelt panin sinna ka üles pildid Ördi rabast! Head vaatamist! :wink:
Ördi raba

Hispaaniasse õppima…

Posted in eluolu on 7 veebruar 2008 by Tom

Esmaspäeval lendas õde Hispaaniasse õppima. Sellisesse kohta nagu Huelva. Kuigi alguses, Eestis asju ajades, tundus kõik põnev ja huvitav, tabas teda kohapeal karm reaalsus. Ei rääkinud keegi seal sõnagi inglise keelt, hostel oli külm, linn oli masendav.

Õnneks järgmisel päeval seis paranes. Õde leidis omale paar portugaallasest sõbrannat, kes otsisid omale kaasüürilist. Niisiis, teisel päeval leidis õde omale parema elukoha, ja sai suhelda ka inimestega, kes mõistavad ja räägivad inglise keelt.

Loodetavasti läheb tal elu järjest paremaks ning ehk näeb ka varsti pilte… :)

Seniks võite vaadata pilte, mida ma internetist kokku korjasin!

Kas Sa said vastlakuklit või vasta kukalt?

Posted in varia on 7 veebruar 2008 by Tom

Mina sain igatahes vastlakukleid ja koguni kolm tükki. Aga need olid nii head, et oleks söönud ka vähemalt 10 :D Jumal tänatud, et tehakse ka korralikke vastakukleid veel, ilma igasuguse moosi või muu plögata ja selle ehtsa vahukoorega! Nämmm… :)