Arhiiv: juuni, 2008

…ja uus Euroopa meister on Hispaania!

Posted in Euro 2008 on 30 juuni 2008 by Tom

Ja ongi läbi saanud järjekordne jalgpalli EM. Finaal pakkus taaskord väga pingelist ja põnevat heitlust, kust väljus võitjana Hispaania, alistades Saksamaa 1:0. Kuigi mänguseisu järgi võiks oletada, et Hispaania võitis napilt, siis mängupilt oli midagi muud. Hispaania oleks võinud Torrese pealöögist juba esimesel poolajal juhtima minna, aga pall lendas posti. Lisaks oli teisel poolajal Hispaanial teisigi võimalusi mänguskoori kasvatada, aga võiks öelda, et Saksamaa pääses siiski vaid 0:1 kaotusega. Ainus värav, mis löödi, oli imeilus. Xavi andis ette ründetsooni terava söödu ning kuigi Lahm oli pallini esimesena jõudmas, otsustas Lahm lasta pallil veereda ning Lehmannil pall kinni püüda. Antud olukorda kasutas aga meisterlikult ära Fernando Torres (pildil), kes spurtis Lahmist mööda ning andis väikse kõksu varbaotsaga pallile, enne kui Lehmann pallini jõudis! Nii lendaski pall väikse kaarega üle Saksamaa väravavahi ja edasi jäi pallil üle vaid tühja väravasse tee leida ning Hispaania võis juubeldada!

Hispaania teekond sel EMil, nüüd võib juba öelda möödunud EMil, oli imeline, sest võideti kõik mängud! Kokku löödi vastaste väravasse 11 väravat, samas kui endale lasti lüüa vaid 3 väravat ning needki 3 väravat tuli Iker Casillasel alagrupimängudes selja tagant välja korjata!

Loomulikult ei saa ainult Hispaaniat kiita, vaid ka Saksamaad, kes näitas kohati väga ilusat mängu, meenutades kasvõi veerandfinaali, kus võideti 3:2 Portugal. Kahju on muidugi sellistest Saksamaa väärikates mängijates nagu Ballack, Schweinsteiger, Podolski ja Klose, kes samuti väärivad EM-tiitlit. Aga mis teha, kui võitjaid saab olla vaid üks. Ehk suudetakse oma paremus juba kahe aasta pärat jalgpalli MMil maksma panna!

Lõpetuseks väheke statistikat ja pilte, millega jääme uut euroopameistrit mäletama!

Tee võiduni:
4:1 võit Venemaa üle
2:1 Rootsiga
2:1 Kreekaga
0:0, penaltitega 4:2 võit Itaalia üle
3:0 Venemaaga ning
1:0 Saksamaa alistamine

Väravalööjad:
4 väravat ja ühtlasi turniiri suurim väravakütt – David Villa
2 väravat – Daniel Güiza ja Fernando Torres
1 värav – David Silva, Cesc Fàbregas, Rubén de la Red ning Hernández Xavi, kes valiti ka finaalturniiri parimaks mängijaks!

Algas Euro 2008 finaal…

Posted in Euro 2008 on 29 juuni 2008 by Tom

Ja ongi läbi saamas Euro 2008 finaalturniir. On jäänud veel mängida üks mäng! Loodetavasti saab see mäng olema täis põnevust ja väravaid, ja täpsemalt veel öeldes, ilusaid väravaid! :)

Meeskonnad igatahes väärivad üksteist! Saksamaa ja Hispaania on omavahel kohtunud 19 korral, neist 8 korda on võitnud Saksamaa ja 5 korda Hispaania. Viimati mängiti 2003a omavahel ja siis võidutses Hispaania 3:1. Maailma edetabelis on kusjuures Hispaania neljas ja Saksamaa viies.

Kes selle mängu võidab, seda ei hakka küll ennustama. Poolfinaalides läksid juba mu ennustsed aia taha, nii et ei hakka enam pakkuma. Võitku see, kes on täna parem!

Väravalööjaid ei oska ka pakkuda, sest värava võib täna lüüa kes iganes. Kahju ainult, et Hispaania suurim väravakütt sel EMil, David Villa (pildil) on vigastusega mängust väljas.

Finaali väärt mehed

Posted in Euro 2008 on 29 juuni 2008 by Tom

See on siililegi selge, et finaali ei pääse kõik andekad mängijad, kes seda oma taseme poolest vääriksid. Isegi nendes meeskondades leidub maailmaklassiga mängijaid, kes üldse EMile ei pääsenud. Nimetagem siin kasvõi näiteks Inglismaad. Seega tekkiski mul selline mõte, et koostaks ühe tähtede meeskonna, kus on playoffist väljajäänud meeskondade 11 silmapaistnud mängijat, kes väärivad EMi finaalis mängimist!

Väravavaht – Petr Čech (tšehhi)

Kaitsjad – Cristian Chivu (rumeenia), Olof Mellberg (rootsi), Philippe Senderos (šveits) ja Tomaš Ujfaluši (tšehhi)

Poolkaitsjad – Andreas Ivanschitz (austria), Franck Ribéry (prantsusmaa), Hakan Yakin (šveits) ja Jacek Krzynówek (poola)

Ründajad – Adrian Mutu (rumeenia) ja Zlatan Ibrahimović (rootsi)

Venemaast pole Hispaaniale vastast!

Posted in Euro 2008 on 29 juuni 2008 by Tom

Vähe sellest, et alagrupimängus võitis Hispaania Venemaad koguni 4:1, mängiti ka poolfinaalis sama suure väravatevahega Venemaa üle. Sel korral jäi tulemuseks 3:0. Kui esimene poolaeg veel paistas natuke, et Venemaal on väike lootus isegi mängus midagi korda saata, siis teine poolaeg kuulus täielikult Hispaaniale! Esmalt põrutas nagu välk selgest taevast palli Venemaa väravasse Hispaania keskväljamees Xavi Hernandez (pildil), keda ma ka muuseas enne veerandfinaali võtmemängijaks pidasin ja kelle kohta ütlesin, et ta lööb heal päeval ka värava. Nüüd siis oligi see päev käes ja oi kui tähtsas mängus!

Teise poolaja keskel kasvatas Hispaania edu Güiza 2:0’le ning peale seda väravat oli Venemaa täiesti mängust väljas. Lõppseisu vormistas 82.minutil samuti poolkaitsja, kelleks oli juba ka veerandfinaalis silma paistnud David Silva (pildil). Meest õnnitleb pildil teise ja ka kolmanda väravasöödu autor Fabregas, kes juba esimesel poolajal vahetusest mängu tuli, kuna EMi suurim väravakütt Villa sai kergelt vigastada. Võiks öelda, et mees mängis oma koha igati teenitult välja.

Mis veel Venemaa mängu kohta öelda? Seda, et Venemaa suutis selles mängus vaid ühe pealelöögi postide vahele teha ning ründajad Arshavin ja Pavlyuchenko, kes eelmistes mängudes särasid, olid sel korral hispaanlaste poolt nii hästi kinni võetud, et kaameramehel polnud vaja peaaegu üldse neid mehi näidata! Au ja kiitus aga Venemaa treenerile Hiddinkile, kes viis järjekordselt oma juhendatava koondise suurturniiril poolfinaali!

Ühtlasi on nüüd selgunud need riigid, kes mängivad finaalis – Saksamaa ja Hispaania. :)

Täna selgub teine finalist

Posted in Euro 2008 on 26 juuni 2008 by Tom

Peagi lüüakse pall lahti ka EMi teises poolfinaalis, kus kohtuvad omavahel Venemaa ja Hispaania! Traditsiooniliselt heidame pilgu kõige pealt ajalukku. Omavahelised mängud on selgelt Hispaania kasuks – 5 võitu, 3 viiki, 1 kaotus! Ajas ei pea kaugele minema, et meenutada nende viimast omavahelist mängu – alagrupi avamängus võitis Hispaania koguni 4:1. Too mäng on aga juba ajalugu, sest peale seda on muutunud Venemaa koondis mäng mängult paremaks ning siis ei olnud Venemaal platsil ka nende ründetähte Andrei Arshavinit. Tooksingi siinkohal välja kolm mängijatepaari, kes tõenäoliselt otsustavad suuresti tänase mängu saatuse. Villa vs Pavlyuchenko, Torres vs Arshavin ning väravahid Casillas vs Akinfeev – tõenäoliselt võib üks neist kuuest tõusta tänase mängu kangelaseks. Eriti oluline roll on väravavahtidel veel siis, kui mäng läheb penaltiteni ning siis on küsimus õhus, mida suudab väravasuul korda saata Igor Akinfeev (pildil).

Kui te küsite kelle poolt ma tänases mängus olen, siis loodan, et finaali pääseb siiski Hispaania, sest õde tuli just nädala eest Hispaaniast tagasi Eestisse, kus ta viibis ligi 5 kuud ja kuna ka õde hoiab Hispaaniale pöialt, siis võiksin seda sama teha ju minagi. Hispaaniale võiks pöialt hoida ka veel selle pärast, et viimati võitis Hispaania EMi tiitli koguni nii ammu kui 1964a! Finaali jõuti veel ka 1984a, aga siis kaotati Prantsusmaale.

Teiselt poolt olen ma aga alati ilusa mängu poolt ja tuleb tunnistada, et sel EMil on siiamaani näidanud ilusamat jalgpall hoopis Venemaa, kui nüüd omavaheline alagrupimäng välja arvata. Sel korral Venemaa tõesti ebaõnnestus! Aga mis saab täna? Kui juba ennustamiseks eelmine kord läks, siis ennustan ka sel korral! Pakun, et normaal- ja lisaaeg lõppeb 1:1 viigiga ning penaltiseeria võidab Venemaa 5:4! :P

Türgi tegi taas Türgit…

Posted in Euro 2008 on 26 juuni 2008 by Tom

Eilne esimene poolfinaal tekitas erinevaid emotsioone! Esiteks võiks kohe öelda, et tegu oli vast põnevaima playoffmänguga, kus mõlemad meeskonnad olid mängu jooksul mingi aeg eduseisus, kuid kus samas vastane suutis viigistada ning kus viimasel minutil ilusa väravaga võitja ära otsustati! Teiselt poolt aga segas mängule kaasa elamast teise poolaja pildikatkestused! Nii et tõeline mängufiiling jäi kahjuks ära.

Igatahes jõudis Saksamaa oodatult 3:2 võiduga finaali, kuigi võit oli väga raske tulema! Türgi näitas ikka ootamatult head mängu, kuigi mängiti ju peaaegu terve väljakujagu varumeestega! Türgi 1:0 juhtvärav tegi mulle isegi rohkem rõõmu kui Saksamaa viigivärav mõni minut hiljem! Lootsin, et Türgi värav teeb sellest mängust tõelise trilleri, aga Saksamaa viigivärava järel kartsin, et mäng kulgeb igavalt lõpuni. Aga tuleb tunnistada, et ma eksisin! Kuigi Saksamaa läks 79ndal minutil omakorda juhtima, suutis mõned minutid hiljem Türgi taas viigistada! See tundus juba lausa naljakas, sest jäi mulje, et Türgil on alati kõigile vastaste väravatele vastus olemas! Viigistajaks ei olnud aga keegi muu, kui nende eelmise mängu päästeingel Semih Sentürk (pildil).

Tundus juba, et Türgi on taas (TAAS!) imet tegemas, aga 90ndal minutil kustutas sakslaste vasakkaitsja Philipp Lahm (pildil vasakul) türklaste unistuse jõuda EMi finaali ning türklaste imeline teekond lõppes sel korral poolfinaalis nagu ka 6a tagasi MMil. Tuleb Türgit tänada, et ta pakkus jalgpalli sõpradele uskumatuid mälestusi sellel EMil. On, mida meenutada!

Mis veel Lahmi väravasse puutub, siis see oli tema karjääri tähtsaim värav nagu mees isegi hiljem kommenteeris! Olgu siinkohal nimetatud ka teised Saksamaa sangarid – esimese värava lõi B. Schweinsteiger (pildil paremal) ning teise värava autor oli M.Klose!

Kuna otseülekandes ei näinud ei Klose väravat ega ka Sentürki väravat, siis vaatasin need väravad interneti avarustest uuesti üle. Klose väravalöögi ajal oli näha, kuidas eksis Türgi väravavaht Rüstü ja  Süntürki väravale eelnes Türgi kaitsja Sabri Sarıoğlu väga hea eeltöö, mängides üle Lahmi enda!

Türgi peab lootma õnnele

Posted in Euro 2008 on 25 juuni 2008 by Tom

Oleme saanud vahepeal jalgpallist 2 päeva puhata ja nüüd ootavad oma järge EMi poolfinaalid! Mina ausalt öeldes ei nimetaksi seda puhkuseks. Kahju lausa, et jalgpalli EM saab läbi. Mõnes mõttes on muidugi hea – vaba aega on rohkem! :)

Aga nüüd siis tänasest mängust. Täna kohtuvad kaks üllatajat. Portugali alistas üllatuslikult Saksamaa ning Horvaatiale tegi viimasel hetkel tuule alla veel suurema üllatusega Türgi. Kui vaadata varasemaid omavahelisi kohtumisi, siis 17st mängust on 11 võitnud Saksamaa ja vaid 3 mängu Türgi! Lisaks veel ka siis 3 viiki, aga täna ei saa mäng viiki mitte kuidagi jääda, sest vaja välja selgitada üks finalist! Muide, viimati 2005.aastal võitis omavahelise duelli Türgi 2:1. Nii et täna ei ole midagi võimatut, seda enam et täna on hoopis uus päev ja mäng algab 0:0’st.

Kui jääda tänasesse päeva ja mitte sorkida nii palju minevikus, siis Türgi kahjuks räägib täna mitu asjaolu. Esiteks on nende kapten ja mänguhing Kahveci vigastatud, lisaks on mitmed põhimehed kaartidega mängust väljas, nagu näiteks keskväljamees Tuncay Sanli (pildil) ning vigastatuid mehi on veelgi. Seda põnevam on muidugi jälgida, kuidas Türgi saab oma vahetusmeestega Saksamaa vastu. Huvitav tähelepanek on seegi, et Saksamaa on poolfinalistidest ainus, kes ei vajanud vastase alistamiseks veerandfinaalis lisaaega! Aga kuna Türgil on sel EMil olnud uskumatult palju õnne, siis ei julge kohe midagi ennustada. Kui aga peaksin, siis ennustaksin, et tõenäoliselt on Türgi jõud ja õnn selleks korraks otsas ning Saksamaa saab suht raske, aga kindla võidu!

Ka viimased väärivad tunnustust

Posted in Euro 2008 on 25 juuni 2008 by Tom

Teeme põike nüüd uuesti neile meeskondade, kes alagrupiturniirilt edasi ei saanud, aga kes on väärt meenutamist, sest ega EM-finaalturniiril nõrku meeskondi ei ole!

Õnnetuim play-offidest väljajääja oli loomulikult Tšehhi koondis! Meeskond oli juba ühe jalaga veerandfinaalis, kui Türgi neid hävitas. Mäletame ju kõik, kuidas Türgi lõi viimase veerand tunniga Tšehhit 3:0 ja võitis mängu 3:2. Olgugi, et Tšehhi näitas oma avamängus Šveitsi vastu suht kesist mängu, suudeti sealt ainsad punktid võtta! Järgnevates mängudes näidati palju paremat jalgpalli, kus aga tuli kaotus vastu võtta. Ebaõiglane on see jalgpall, aga mis teha! Kes teab kui kaugele oleks Tšehhi jõudnud, kui Türgi poleks imet teinud!

Paremuselt teiseks alagrupiturniirilt, kes playoffi ei pääsenud, nimetaksin ma Rumeenia. Olgugi, et Rumeenia kogus vaid 2 punkti, suudeti need punktid noppida siiski selliste meeskondade käest nagu Prantsusmaa ja Itaalia! Olen täiesti kindel, et kui Rumeenia poleks loosiga sattunud nn surmagruppi, oleksime Rumeeniat ka playoffis mängimas näinud! Palju ei jäänud puudu ju ka surmagrupis mängides, et Rumeenia oleks veerandfinaali jõudnud, kuid viimases voorus võttis Itaalia siiski oma ja pääses ise Rumeenia asemel edasi. Kuigi peab tunnistama, et Rumeenia mäng oli turniiri vältel isegi ilusam kui Itaalia oma!

Järgmisena tõstaks esile korraldajamaad Šveitsi, kes nagu Tšehhigi 3p kogus, aga jäi kolme punktiga sootuks alagrupi viimaseks! Ütleme nii, et Šveitsil jäi lihtsalt õnnest puudu. Esimeses mängus vigastas koondise liider Frei oma jalga, ega saanudki üle ühe poolaja sel turniiril mängida ning Šveitsil tuli võtta kahes esimeses mängus vastu kaotus, kuigi nii Tšehhi kui ka Türgi vastu mängides pakuti publikule väga nauditavat jalgpalli. Kes teab, kuidas oleks Šveitsil edasine käekäik turniiril läinud, kui Türgi poleks teisel mängu üleajaminutil võidu võtnud! Viimases voorus igatahes näitas Šveits, milleks ta võimeline on ja võitis 2:0 Portugali, kuigi peab nentima, et Portugal mängis oma teises koosseisus, aga magus oli võit mäletavasti siiski.

D-alagrupis kogus ka Rootsi 3p, aga mängupilt oli seekord Rootsil ikka suht nutune. Ainuke mees, kes Rootsil säras, oli vigastusest paranenud Ibrahimovic. Teised ründetähed nagu H.Larsson ja F.Ljungberg (pildil) jäid sel finaalturniiril täesti oma paremate päevade varju. Millegi pärast ongi mul selline mulje jäänud, et valikturniiril näitab Rootsi väga head mängu, aga finaalturniiril ei suudeta lihtsalt end maksma panna. Aga loodetavasti tuleb ka aeg, kui meie läänenaabrid finaalturniiril võidutsevad!

Ilusat mängu näitas kohati ka teine võõrustaja ja EMi debütant Austria! Olgugi, et Austria on maailma edetabelis esisaja teises pooles, näidati siiski turniiril võitluslikku ja tublit mängu. Esimeses mängus Horvaatiaga võideldi kui võrdne võrdsega, kuid siiski tuli vastu võtta kaotus. Teises mängus Poolaga teeniti õiglaselt mängu üleajal viigipunkt ning alagrupi viimases mängus Saksamaa vastu ei saa ka midagi ette heita! Loodan näha Austriat ka tulevikus EM-turniiridel!

Nii imelik, kui see ka ei tundu, oli sel turniiril Prantsusmaa tõsiselt hädas oma mängu leidmisega. Võib-olla tundub see imelik, aga minu jaoks pakkus Austria isegi huvitavamat jalgpalli kui Prantsusmaa. Prantsusmaa ainus tõsine mootor väljakul oli F.Ribery, kes aga viimases mängus sai vigastada ja võimalik, et sinna läks ka veerandfinaalikoht. Fakt on aga see, et Prantsusmaa teenis sel turniiril vaid ühe punkti ja sedagi Rumeenia vastu mängides ja suht hädise mängupildiga. Aga kuna Prantsusmaal on andekaid mängijaid küllaga, siis järgmisel suurturniiril võime juba Prantsusmaad taas võidu eest võitlemas näha!

Järgnevalt räägiks teisest EMi debütandist Poolast! Poola mängis küll kohati hästi, aga selliseid tulemusi nagu valikturniiril, ei suudetud kahjuks näidata. Viimasel minutil käest lastud võit Austria vastu kustutas ka lootused playoffi jõuda. Aga ehk suudetakse seda juba järgmisel EMil! Potentsiaali igatahes on.

NIng viimaseks kõigi meeskondade seas tuleb paigutada, nii kahju kui see ka ei ole, valitsev euroopameister Kreeka. Seda vast uskusid enamus, et tiitlit ei suuda Kreeka kaitsta, aga et ainukesena lahkutakse EMilt punktita, seda vast ei uskunud keegi. Kahju kreeklastest. Tegid nad ju näiteks alagrupi viimases mängus väga südika mängu, kui mindi Hispaania vastu 1:0 juhtima, aga lõpuks tuli ikkagi platsilt 1:2 kaotusega lahkuda. Aga ehk ongi Kreekal viimane aeg koondises noorenduskuur teha ja siis võib olla Kreeka taas löögivõimeline!

Kui kõike seda eelnevat juttu arvesse võtta ja kui ma peaks reastama paremuse järjestuses selle EMi põhjal playoffist väljajäänud meeskonnad, siis järjestus olekski järgmine:

9) Tšehhi
10) Rumeenia
11) Šveits
12) Rootsi
13) Austria
14) Prantsusmaa
15) Poola
16) Kreeka

Viva España!

Posted in Euro 2008 on 24 juuni 2008 by Tom

Viimases veerandfinaalis võtsid mõõtu omavahel kaks giganti, kui nii võib öelda – Hispaania ja Itaalia! Mõlemil riigil on suur toetajaskond, nii et emb-kumb pidi oma toetajatele kahjuks pettumuse valmistama. Nii kurb, kui see ka ei ole, oli pettumuse valmistajaks valitsev maailmameister Itaalia! Tegelikult peaks mainima, et pettumuse valmistasid mõlemid meeskonnad, sest ei normaalajal ega ka lisaajal ei suutnud kumbki meeskond palli väravasse toimetada. Olgem ausad – EMi veerandfinaalis tahaks ikka väravaid näha! :)

Mängust endast pikalt ei räägikski, vaid tooks välja siinkohal need Hispaania kangelased siis, kes võidu kindlustasid. Esiteks loomulikult Hispaania väravavaht Iker Casillas (pildil)! Mees tegi tõesti mehetegusid, tõrjudes penaltiseerias kahe itaallase löögid! Vahepeal läks moment küll ärevaks, kui Itaalia puurilukk Buffon tõrjus samuti ühe penalti, aga Casillas vastas omakorda kohe oma teise tõrjega ja seejärel oli Itaalial lips läbi…

Hispaania võidule pani punkti aga vahetusest mängu tulnud Cesc Fabregas (pildil), kes lõi penaltiseeria viiendas voorus palli Buffoni selja taha ja see tähendas seda, et hispaanlaste pidu võib alata! Fabregas lõi muide ka Hispaania avakohtumises Venemaa vastu koondise eest oma esimese värava! Kas suudab 21a noormees ka poolfinaalis Venemaa vastu end maksma panna, näeme juba ülehomme!

Holland oli enda hale vari

Posted in Euro 2008 on 24 juuni 2008 by Tom

Viimane aeg kokku võtta viimased veerandfinaalid! Esimesena olen võlgu mängu, kus mängisid omavahel Holland ja Venemaa.

Holland ja Venemaa mäng tõotas tulla ilus ja huvitav, aga välja kukkus midagi hoopis muud. Hollandi jalgpall oli kõike muud, aga mitte ilus! Alagrupimängude ilusaima mängupildiga meeskond oli nagu tina tuhka kadunud! Aeg-ajalt tuli ikka midagi välja ka, aga tuleb tunnistada, et Venemaal oli isegi rohkem väravavõimalusi kui Hollandil. Venemaa läks teenitult ka 1:0 juhtima ning Venemaa võidumarsile pani aluse Roman Pavlyuchenko (pildil), kelle jaoks oli see juba kolmas tabamus sel EMil.

Just siis, kui hakkas tunduma, et Hollandil ei tule midagi välja ja Venemaa saab võidu kätte, tõi Hollandile kastanid tulest välja Hollandi kogenuim ründaja Ruud van Nistelrooy (pildil). Meenusid momentaalselt mehe eredaimad hetked, mul ta oli klubi Manchester Unitedi ohtlikuim ründaja! Aga tagasi mängu juurde… Mõni minut hiljem oligi normaalaeg läbi ja võis arvata, et nüüd on küll Venemaa pidu läbi, aga võta näpust!

Lisaajal muutus kõik! Hollandlased väsisid ja venelased muutusid silmnähtavalt järjest ohtlikumaks ning oli vaid aja küsimus, millal lööb Venemaa värava või suudab siiski Holland lisaaja lõpuni vastu pidada ja siis loota õnne penaltiseerias. Aga Venemaa sai lisaaja teisel poolel oma tahtmise! Peale seda, kui Holland lisaajal tagajaja rolli jäi, ei paistnud kuskilt ka seda viigiväravat tulemas ning Venemaa uskumatule võidule pani lõpppunkti Andrei Arshavin, keda ma nimetasin ka Venemaa võtmemängijaks antud mängus. Ja 3:1 oli tõsiasi. Ei suutnud Hollandit aidata ka vahetusest sisse tulnud tulevikulootus Ibrahim Afellay (pildil).

Venemaa jaoks oli see ääretult oluline võit, sest peale 1988a EMi polnud Venemaa isegi alagrupist kordagi edasi pääsenud ning nüüd siis juba poolfinaal! Peatreener Guus Hiddinkit kiidetakse lausa juba taevani! Ja toonitan veel – Venemaa võitis, sest Venemaa oli antud mängus parem! Ma ei taha ära sõnuda, aga sellise mänguga võib Venemaa jõuda lausa finaaligi!