Arhiiv: 7 juuni 2008

Šveitsil proovikivi, Portugalil tõestamise hetk

Posted in Euro 2008 on 7 juuni 2008 by Tom

Juba kell 19:00 pannakse jalgpalli EMil esimene pall mängu. Seega on viimane aeg teha A-alagrupist ja tänastest mängudest väike ülevaade. :)

Esimene mäng Šveitsi ja Tšehhi vahel näitab siis ära, milleks on võimeline kodus mängiv Šveitsi koondis. FIFA edetabelit vaadates, kus Tšehhi asub koguni 6ndal kohal ja kus Šveits on alles 44, võib kohe öelda, et mängu kindel favoriit on Tšehhi. Aga koduseinad võivad šveitslastele väga palju juurde anda! Kui Šveits võtab siit mängust võidu, siis on tehtud juba suur samm veerandfinaali suunas, sest just Tšehhiga tuleb võib-olla alagrupi teine koht välja selgitada! Viimased sõpruskohtumised on Šveits võitnud tulemustega 2:0 ja 3:0, vastavalt siis Slovakkiat ja Lichtensteini, nii et tänasele mängule minnakse vastu kindlasti heas enesetundes!

Aga ega Tšehhilgi pole kehvemad tulemused ette näidata. Mai kuu lõpus võideti nii Leedut 2:0 kui ka Šotimaad 3:1. Võrreldes eelmise suurturniiriga on Tšehhil üks suur pluss see, et taas on rivis Jan Koller!

Tänane hilisem mäng Portugali ja Türgi vahel on põnev ainuüksi juba sellepärast, et mida siis suudab koondise tasandil C.Rondaldo (pildil)? Selles vast ei kahtle keegi, et ta on andekas, aga kas ta suudab suure vastutuskoorma all ka oma osavuse maksma panna? Eks me näe! Omavahelised mängud räägivad seda, et 7st omavahelisest kohtumisest koguni 6 on võitnud Portugal! Nii et Türgit päästab kaotusest vist vaid väike ime või siis nende tuntud ja kogemustega väravavaht Rüştü Reçber (pildil). Loogiline tulemus oleks Portugali võit!

Ennusta ja võida pilet jalgpallimängule!

Posted in Euro 2008 on 7 juuni 2008 by Tom

Kui tahad oma teadmisi ja ennustusoskusi proovile panna, jälgid Euro 2008 mänge ja sooviksid minna vaatama Eesti-Malta jalgpallimängu, siis oled sattunud täpselt õigele lehele! ;)

Üleval servas näete linki, kus on kirjas Euro 2008 ennustus! Sinna lehele minnes avanebki võimalus teha jalgpalli EM enda jaoks veel põnevamaks! Tuleb vaid vahetult enne igat mängu väike ennustus teha ja jääda ootama samasugust mänguseisu nagu ennustasid! :) Loomulikult võib ka mitu mängu korraga ennustada, mitte ühe mängu kaupa. Aga neid mänge pole veel mõtet ennustada, millel pole lisaküsimust veel juures. Lisaküsimus tuleb iga mängu kohta hiljemalt üks päev enne mängu algust.

Ja et me siin niisama nalja pärast ei ennustaks, siis mõtlesin, et panen ka esikohale meeldiva auhinna välja! 20.august + A le Coq Arena = Eesti-Malta jalgpallimatš. ;)

Võtan ise samamoodi ennustusest osa, aga ise ma jään loomulikult auhinnamängust välja! :P

Täpsem info on aga kõik Euro 2008 ennustuse lehel!