Arhiiv: 11 juuni 2008

Algavad teise ringi mängud

Posted in Euro 2008 on 11 juuni 2008 by Tom

Täna algab siis EURO 2008 teine mängude voor. Esimene mäng tõotab tulla pärs põnev, sest omavahel mängivad esimese vooru võitjad Tšehhi ja Portugal! Võib öelda, et see kes selle tänase mängu võidab, on põhimõtteliselt juba veerandfinaalis. Kaotajal on aga kõik veel lahtine. Maailma edetabelis on Tšehhi koguni 6. ja Portugal 11., ent Tšehhi esimene mäng Šveitsi vastu küll parem ei paistnud kui Portugalil. Meeskonnad on vaid korra omavahel kohtunud ning siis jäi peale Tšehhi. Eks seda enam on nüüd Portugal võitmistahet täis.

Tänases teises mängu kohtuvad esimese vooru kaotajad Šveits ja Türgi. See, kes tänase mängu ka kaotab, võib juba vaikselt hakata playoffist und vaid nägema. Loodetavasti võtab võõrustaja Šveits täna võidu ja säilitab vähemalt teoreetilised võimalused veel veerandfinaali pääseda.

Ennusta, kas Portugal lööb posti!?

Posted in Euro 2008 on 11 juuni 2008 by Tom

Jalgpalli EM on siiamaani pakkunud nii oodatud kui ka ootamatuid tulemusi. Seda põnevam on mängu seise ennustada! Ennustusvõistlus on käima läinud, aga osavõtjaid on vähevõitu. Kutsun üles rohkem inimesi ennustama, et oleks rohkem põnevust!

Siiamaani on ka kaks mängutulemust õigesti ennustatud – Saksamaa vs Poola 2:0 ning Kreeka vs Rootsi 0:2. Aga palju mänge on veel ees, nii et eks neid täpseid ennustusi tuleb edaspidigi, ma loodan! Mina pole siiamaani veel ühtegi mängu tulemust kümnesse ennustanud, aga küll ma jõuan! :)

Ennustamismängust saavad kõik osa võtta, kui klikite üleval servas olevale kirjale: Euro 2008 ennustus

Väravaterohkeim päev

Posted in Euro 2008 on 11 juuni 2008 by Tom

Täna oli üks ilus jalgpallipäev, mil võitjad Hispaania ja Rootsi lõid kahe peale kokku koguni 6 väravat. Lisaks lõi ka Hispaaniale 1:4 kaotanud Venemaa mängu lõpu poole ühe värava. Hispaania meeskond näitas kohati väga ilusat mängu, mis neid ka EMi turniiri võidu üheks peafavoriidiks tõstis. Eraldi tuleks esile tõsta kübaratriki vormistajat David Villat (pildil). Venemaa kohta nii palju, et nende kaitse lonkas kahte jalga ning kui nad nii edasi mängivad, siis pole küll head nahka loota.

Teises mängus näitas omakorda Rootsi täitsa kena mängu. Mängu üldmuljet aga tõmbasid alla kreeklased, kes uskumatult palju söötsid palli oma väljaku poolel kaitsjalt kaitsjale, mis erilist vaatemängu küll ei pakkunud. Eelmise EMi võitjameeskond peab vaatama, et koguni viimaseks alagrupis ei jääks! Rootsi poolelt üllatas Zlatan Ibrahimovic (pildil), kes valiksarjas osales seitmes mängus ega löönud seal ainsatki väravat, ent täna viis rootslased 1:0 ette. Peab tunnistama, et õigel ajal jõudis sihile! Pildil kõige vasakul on Rootsi teise värava autor Petter Hansson.