Ricardo vs Klose

Peagi algab EMi esimene veerandfinaalmäng, kus kohtuvad omavahel Portugal ja Saksamaa. Meeskonnad on omavahel mänginud 15 korda, millest 3 on võitnud Portugal ja 7 Saksamaa. Viimane omavaheline mäng 2006.aastal lõppes 3:1 Saksamaa võiduga. Lisaks võib veel märkida, et maailma edetabelis asub Saksamaa 5. kohal ja Portugal 11ndal. Kui kõike seda eelnevat juttu aluseks võtta, siis võiks arvata, et Saksamaa täna võidab. Tegelt aga ei pruugi sugugi nii minna, sest käesoleval EMil on näidanud Portugal siiski nauditavamat jalgpalli kui Saksamaa. Portugali võtmemängija on kahtlemata nende väravavaht Ricardo (pildil), kes on EMil iga mänguga järjest kindlamaks väravasuul muutumas! Ründajad ja keskväljamehed on Portugalil teadagi head!

Saksamaa koondis aga pole sel EMil õigeid tuure üles saanud. Plusspoolele võib lugeda tõsiasja, et eelmises mängus sai kapten M. Ballack lõpuks jala valgeks ja et ründes on L. Podolski löönud EMil juba 3 väravat. Üksi aga Podolski ees mängu ära ei tee. Oleks vaja veel vägijõudu ja pakun Saksamaa võtmemängijaks välja Miroslav Klose (pildil), kelle paremad päevad jäävad varasematesse suurturniidesse, aga kellel oleks nüüd viimane aeg taas ärgata!

Tõotab tulla igatahes võrdsete mäng ning võimalik, et näeme kohe playoffi esimeses mängus ka lisaaega ja miks mitte ka penalteid!

2 kommentaari to “Ricardo vs Klose”

  1. Poborsky ?

    ehk ikka Podolski? :)

  2. Ah, ära seleta! :P
    Mul oli kiire ja sel hetkel tuli Poborsky nimeline mängija meelde! :D

Lisa kommentaar