Venemaast pole Hispaaniale vastast!

Vähe sellest, et alagrupimängus võitis Hispaania Venemaad koguni 4:1, mängiti ka poolfinaalis sama suure väravatevahega Venemaa üle. Sel korral jäi tulemuseks 3:0. Kui esimene poolaeg veel paistas natuke, et Venemaal on väike lootus isegi mängus midagi korda saata, siis teine poolaeg kuulus täielikult Hispaaniale! Esmalt põrutas nagu välk selgest taevast palli Venemaa väravasse Hispaania keskväljamees Xavi Hernandez (pildil), keda ma ka muuseas enne veerandfinaali võtmemängijaks pidasin ja kelle kohta ütlesin, et ta lööb heal päeval ka värava. Nüüd siis oligi see päev käes ja oi kui tähtsas mängus!

Teise poolaja keskel kasvatas Hispaania edu Güiza 2:0’le ning peale seda väravat oli Venemaa täiesti mängust väljas. Lõppseisu vormistas 82.minutil samuti poolkaitsja, kelleks oli juba ka veerandfinaalis silma paistnud David Silva (pildil). Meest õnnitleb pildil teise ja ka kolmanda väravasöödu autor Fabregas, kes juba esimesel poolajal vahetusest mängu tuli, kuna EMi suurim väravakütt Villa sai kergelt vigastada. Võiks öelda, et mees mängis oma koha igati teenitult välja.

Mis veel Venemaa mängu kohta öelda? Seda, et Venemaa suutis selles mängus vaid ühe pealelöögi postide vahele teha ning ründajad Arshavin ja Pavlyuchenko, kes eelmistes mängudes särasid, olid sel korral hispaanlaste poolt nii hästi kinni võetud, et kaameramehel polnud vaja peaaegu üldse neid mehi näidata! Au ja kiitus aga Venemaa treenerile Hiddinkile, kes viis järjekordselt oma juhendatava koondise suurturniiril poolfinaali!

Ühtlasi on nüüd selgunud need riigid, kes mängivad finaalis – Saksamaa ja Hispaania. :)

Lisa kommentaar