Arhiiv: jaanuar, 2009

Laupäeviti tööl – ei ole normaalne!

Posted in eluolu on 20 jaanuar 2009 by Tom

Mul oli juba selline kahtlane tunne varem, et veebruarikuu töögraafik tuleb raudselt selline, mis mulle ei meeldi ja no eile õhtul siis saigi kardetu tõeks. Mul ei ole veebruari kuus MITTE ÜHTEGI vaba nädalavahetust! See ei ole normaalne! Nädalavahetused on ainukesed ajad, kui ma saan koos Kärduga Rakveres või Viljandimaal käia, aga hetke seisuga ei jõua ma veebruaris kuhugi. Praeguse seisuga olen igatahes kõik veebruari kuu laupäevad tööl. Ja kolm neljast laupäevast olen pühapäeva hommikuni tööl… On veel pahameeleks selgitusi vaja või?! Õnneks ei ole mul hetkel erilisi plaane veebruari kuu nädalavahetusteks, aga plaanid võivad ju alati tekkida. Igal juhul mina seda asja nii ei jäta… Kui ma ei saa ühtegi nädalavahetust veebruaris vabaks vahetada vajaduse korral, siis muutun ikka väga vihaseks… Eile olin ka päris tujutu juba, aga nüüdseks olen veidi maha rahunenud. Eks läheb põnevaks, ma ütlen…

Uuel aastal uue hooga

Posted in sport on 17 jaanuar 2009 by Tom

Nagu eelmisel aastal juba vaikselt traditsiooniks kujunema hakkas, püüan ka sel aastal, kas siis üksi või koos abilisega korraldada igal kuul üht sportlikku üritust, kus saab ka alati parimad välja selgitatud! :)

Jaanuari lõpus, täpsemalt 30nda õhtul, on oodata põnevat piljarditurniiri. Hetkel on seis hea! Osavõtjaid on tulemas rohkem kui eelmisel aastal ning mis peamine, naisosavõtjaid on rohkem! :P Mõnele võistlusele pidi ikka tikutulega neid otsima! Aga no see selleks. See pole eesmärk. Eesmärk on aja möödudes võistlusformaate suurendada ning kes teab, kuhu ma lõpuks välja jõuan…

Igaljuhul on kõik uued ja vanad spordihuvilised liituma oodatud. Kui vaja, siis küsige lisainfot ja huvi korral piiluge paremal menüüs olevat linki Võistlused! :)

Lõpetuseks aga väike korvpallinurk. Ma lihtsalt pean mainima, et möödunud neljapäeval tõdesin, et mu korvpalli parimad päevad ei olegi ajalugu! :)) Sõprusmängus Tolli- ja Maksuametiga viskasin vähemalt 20 punkti, sh neli 3p-viset ja suutsin mängu lõpu põnevaks muuta! :P Tegin ühtasi selle hooaja parima mängu! Olen arvamusel, et mu parim vorm jääb 2-3 aasta tagusesse hooaega, aga möödunud mängust sain taas väikese motivatsioonilaksu! :) Lõpuks hakkab ka eelmisel kevadel vigastatud ja sügisel kordustrauma saanud väike näpp terveks saama, nii et olen viimased korrad ilma teibita mänginud. Muide, viimase kuu aja jooksul on toimunud koguni 6 võistlus-sõrusmängu, kus olen osalenud, mis on üliharuldane nähtus! Omaette tase kohe!

Meenutaks siinkohal mu korvpalli iidolit MJ! :)

Nii algas siis minul aasta 2009

Posted in fotograafia on 13 jaanuar 2009 by Tom

Rohkem pilte saate näha minu pildilabumist! ;)

Terminaator vs Smilers

Posted in üritused, muusika on 10 jaanuar 2009 by Tom

Esiteks ütlen kohe ära, et ärge laske nüüd pealkirjast ennast väga eksitada. Nimelt ei asu need kaks head eesti ansamblit omavahel duellile ja mitte keegi ei ole kaotaja. Hoopis vastupidi. Juttu tuleb kahest üritusest, kus nimetatud bändid jätsid unustamatu elamuse ja mõlemad on võitjad! Küsimus jääb aga õhku, kumb võitis rohkem!?

Kui rääkida ajaliselt järjekorras, siis peaks alustama Terminaatorist. Nimelt sai käidud juba 25.novembril Terminaatori akustilisel kontsertil. Lõpuks näete jõudsin ka sellest blogima :P Põhjus aga, miks sellest viimane aeg nüüd blogida, on see, et täna õhtul näidatakse seda kontserti ka ETVs. Loomulikult aga ei saa televisioonist säärast elamust nagu sain selle kohapeal. Lisaks on televisoonis kontsert vaevalt tund aega pikk, kui tegelikult kestis kontsert ligi 2 tundi. Aga mis siis selle kontserti eriliseks tegi? Esiteks muidugi see, et kontsert toimus Nukuteatri väikses saalis, mistõttu oli publiku arv piiratud ja tekkis väga tugev side publiku ja terve ansambli vahel, eriline side tekkis aga Jaagup Kreemiga, kuna peamiselt tema suhtles publikuga. Teiseks oli sellises vormis kontsert midagi uut, pean siinkohal silmas seda, et kõik vanemad rajud lood olid uue rahulikuma kuue saanud. Muidu olin siiamaani ikka harjunud nägema Jaagupit laval ringi jooksmas ja hüppamas… Raske on kõike seda kirjutamise teel edasi anda, mis tunne mind valdas, aga ülten ausalt, et see kontert oli ülihea! Ega muidu sellest poolteist kuud hiljem häid sõnu ju ei räägiks… :)

Kolmapäeval sai käidud aga Etv stuudios saate “Täna õhtul Smilers” salvestusel ja pole vist raske arvata nüüd, kes seal esines! :P

Saatesalvestus on ikka üks huvitav projekt. Eriti kui on tegu muusika esitamisega. Siis ei pruugi kõik ju kohe ideaalselt välja tulla ja tehakse kordusvõtteid või nagu sel korras juhtus, tehti ühte lugu näiteks lausa 3 korda! :D Minul polnud selle vastu muidugi midagi, sest sai hääd lugu rohkem kui ühe korra kuulata! ;) Selle ürituse kestvus ja homme eetrisse jõudva saate kestvus on aga veel rohkem erinevad, kui Terminaatori puhul see oli. Homme on see saade Etv’s vaevalt 55 minutit pikk, kui tegelikult kestik kogu jant telemajas pea 3 tundi! Kogu ilusa juures oli ehk negatiivne see, et rahvast oli nii palju, et istuma kõik ei mahtunud ning nii pidin ma püsti seistes jalad proovile panema… Lõpus oli ikka juba päris hull püsti seista, aga täna on sellest juba ükskõik, sest hetkel ma ju istun, ent mälestus antud saate salvestusest ja kõigest heast ja naljakast, mis seal juhtus, jääb veel kauaks mind kummitama! Selle püstiseismise juures oli aga ka miskit head – nimelt sai seistud seal, kus oli kogu bändi kitarrikollektsioon ja peab tunnistama, et ma ei lugenud küll neid kitarre kokku, aga üle kümne oli neid kohe kindlasti! :) Lisaks oli mu selja taga ka häälestamisemasin, mille sarnast nägin elus esimest korda. Selle masina kõrval käisid Smilersi liikmed aeg-ajalt ka oma kitarre häälestamas! Oleks tahtnud oleks võinud kasvõi Hendrikule midagi motiveerivat öelda, kasvõi et “Pole hullu kui kitarr on veidi häälest ära, ikkagi on hea kontsert!” :D Ja no tõesti oli hea. Algul oli küll veidi imelik kõik see ettevõtmine ja publiku tagasihoidlikkus, aga kuna inimesi oli kokku kahesaja ringis, siis tekkis lõpuks ka selle saate salvestusel väga mõnus õhkkond ning lõpuks tantsis ja laulis enamik publikust kaasa! Nagu juba eelnevalt sai mainitud, siis Smilersit saate näha homme õhtul Etv’s ning sõbrad, kes te pole mind ammu näinud, homme avaneb teil siis võimalus vähemalt televisooniski mind üle pika aja näha! :P Eks lehvitage mulle siis! :)