Noor Ameerika lauljatar lööb laineid

Alles eelmisel nädalal, 20.märtsil , 23.aastaseks saanud Lady Gaga on oma hittlooga Poker Face tõenäoliselt paljusid kummitama hakanud. Tõenäoliselt teavad paljud ka tema albumi The Fame avalugu Just Dance, mida Lady Gaga esitas koos lauljatega Colby Odonis ja Akon.

Need on aga vaid kaks lugu Lady Gaga esimeselt debüütalbumilt, mis on tervenisti täis häid lugusid. On nii kiiremaid kui ka rahulikumaid lugusid nagu ühele popartistile ikka kohane. Üks esimesi lugusi, mis mind kummitama hakkas seda albumit kuulates, oli Boys Boys Boys.

Rahulikematest lugudest tasuks välja tuua lood Again Again, Brown Eyes ja Eh Eh [Nothing Else I Can Say), mis isiklikult mulle vist isegi kõige rohkem neist meeldib.

Igaks juhuks tooks siinkohal välja, et esineja Lady Gaga tegelik nimi on hoopiski Stefani Joanne Angelina Germanotta! Kes teadis juba ta nime, sellele suur kummardus!  :P

Kokkuvõtteks soovitan seda plaati neile, kellele Poker Face peale läheb, aga ka teistele, sest plaadil on päris erineva stiiliga lugusid. Jään huviga ootama Lady Gaga teist albumit, lootes, et teine on vähemalt sama hea…

album_cover-the_fame

Lõpetuseks tooks välja veel ühe loo, mis tundub mulle lihtsalt naljakalt lahe (oli see nüüd alles väljend) :) Loo nimeks Lovegame.

Lisa kommentaar