Vormel-1 ennustusvõistlus ootab osalejaid

Eelmisel suvel viisin läbi põneva ennustusvõistluse jalgpallis, Euroopa Meistrivõistluste raames. Mõtlesin, et pakun mu blogile sattujatele ja tuttavatele võimaluse ka vormelit sel aastal ennustada. Eks näis, kuidas asi edasi areneb, aga alguse saab F1 ennustusvõistlus juba tuleval nädalavahetusel, sest pühapäeva hommikul sõidetakse Austraalias teatavasti hooaja esimene etapp.

Täpsemalt ennustusvõistlusest ja reeglitest lugege kõrval asuvas menüüs olemast teemast F1 2009 ennustus

Ja endiselt reklaamin uut F1 blogi, mida ma ise huviga loen ja kust leiab nii mõndagi huvitavat!

5 kommentaari to “Vormel-1 ennustusvõistlus ootab osalejaid”

  1. Mhm, põnev. :) Aga üks küsimus. Kui on selline situatsioon, et ennustan näiteks, et Button või Barrichello võidab ja nii näiteks lähebki, aga nädal või paar hiljem FIA kohus otsustab, et Brawn GP auto ei vasta reeglitele ja võetakse võit käest ära, näiteks tagandatakse 5 kohta alla poole, siis kas mu ennustus peab endiselt paika, või muutub see ka kohtuotsusega valeks? :P

  2. Hea küsimus!
    Olen ise ka selle peale juba mõelnud!
    Ausalt öelda raske juhus ja loodan, et selliseid olukordi eriti ei teki.
    Aga eile käis mul peast korra läbi selline mõte, et kui kohtuotsusega korrigeeritakse lõppjärjestust enne uut etappi, siis kehtib see ka ennustusmängu puhul. Aga kui on rohkem aega juba möödas, näiteks hooaja lõppedes karistatakse mingeid sõitjaid hooaja alguse etappide eest, siis jääb ennustusmängus asi paika.
    Ühesõnaga, teeks vast nii, et kui on juba uus etapp alanud, siis on ka eelmise etapi eest saadud ennustusmängu punktid lukus ja muutmisele ei kuulu! :) toomas

  3. Nii, aga selline konkreetne juhtum, et seda difuusori skandaali arutatakse alles 14. aprillil. Selleks ajaks on, aga Malaisia etapp ka toimunud, nii et kas siis ennustusvõistluse tulemused austraalia etapiks jäävad siiski paika?

  4. Just! Siis jäävad ennustustulemused paika! ;)

  5. Selge siis, Austraalia etapi tulemused jäävad, aga Malaisia ei jää kui siiski difuusori lahendused illegaalseteks kuulutatakse.

Lisa kommentaar