Arhiiv: 18 aprill 2009

Ilmataadil jälle katus sõidab

Posted in varia on 18 aprill 2009 by Tom

Vahepeal oli nagu kevad juba mingi aeg, aga nüüd on jälle nii külm väljas, et pidin talvejope täna uuesti selga panema. Ja õigesti tegin! Tööle tulles hakkas lund sadama! Jah – LUND! Mõni kes lõunani täna magas, see vast ei näinudki lund, sest kadus see õnneks sama kiiresti kui ilmus. Igatahes kesklinna jõudes sadas hommikul ilusat laia lund, nagu parimatel talve päevadel. Aga miks kurat seda nüüd kevadel vaja on? Sadagu talvel ja kõik on õnnelikud!

Teisipäeval sai sel aastal esimest korda ka jalgrattaga sõidutud, kokku u 10km. Aga sel õhtul oli nii külm sõita, et ei kujuta ettegi, millal uuesti ratta selga kutsub…

Pilt ka teile tänasest hommikust! :)

Homme jätkub F1 2009 ennustusmäng

Posted in F1-ennustus on 18 aprill 2009 by Tom

2 nädalat on möödas ja käes on selle aasta kolmas etapp. Sel korral sõidetakse siis Hiinas. Kõik on oodatud omapoolset arvamust jagama, kes siis tulevad sel korral esikaheksasse?

Mäletavasti lõppes Malaisi GP suure vihmasaju tõttu ootamatult punase lipuga. Sellises olukorras napsas omale kõige rohkem punkte ennustusvõisltuses uus mängija PaulKamm.  Muide, teise etapiga liitus 10 uut mängijat! Kui aga peale esimest etappi jagasid esikohta 2 mängijat, siis nüüd, enne kolmandat etappi, on esimesel kohal 31 punktiga tervelt 5 ennustusvõlurit!

Kes neist läheb ainuliidriks? Kes teeb sel korral kõige täpsema ennustuse? Palju tuleb uusi mängijaid juurde?

Kõigele neile küsimustele saame juba homme vastuse! ;)

redbull