Sellepärast ongi jalgpall parem kui… :)

Eilse õhtu mäng oli tõeline maiuspala, kui kohtusid Inglismaa ja USA. Inglismaa läks alguses kohe ette ja tundus, et Inglismaa võtab kindla võidu. Ja Inglismaa oligi igas asjas natuke USA-st üle, aga sellest jalgpallis alati ei piisa, et võita! Teinekord võib nii isegi kaotada! Ja see teebki jalgpalli eriliseks ja kaasahaaravaks! Lõpp pole kunagi ettearvatav, mäng on täis dramaatikat. Ma ei tahaks elu sees iial olla Inglismaa koondise väravavahi nahas, sest ma lihtsalt ei kujuta ette, mida mees võis tunda, kui sellise prohmaka läbi eile lasi. Igatahes pani see mängu elama ja teine poolaeg oli tõeline tulevärk USA väravale. Aga võit jäi saamata. Inglismaal ka ei vea mitte kunagi… Läbi aegade on neil nii palju ebaõnne olnud, et kahju hakkab kohe. Ükskord võiks ka ju kõik klappida. Inglismaa koondises on vist kõige rohkem mängijaid, kelle nägu mul silme ette tuleb, kui meeste nimekirja lugeda. Seega… Go England, fight and don’t give up!

https://i0.wp.com/d.yimg.com/i/ng/sp/reuters/20100612/19/2584997594-12062010192125.jpg

Teistes eilsetes mängudes pakkus suurüllatuse minu jaoks Lõuna-Korea 2:0 võit Kreeka üle. Kas tõesti see Kreeka võitis 2004.aastal Euroopa Meistrivõistlused? Mismoodi? Igaljuhul on B-alagrupis nüüd väga põnev seis. Kuna Argentiina võttis kohustusliku võidu Nigeeria üle, siis alagrupi viimane mäng Nigeeria ja Lõuna-Korea vahel võib kujuneda teise kaheksandikfinaali pääseja vääriliseks mänguks. Ja nagu kiuste, ei plaani seda mängu ETV näidata, vaid hoopis teist samal ajal toimuvat mängu Argentiina-Kreeka. Nuuks.

Mis tänastesse mängudesse puutub, siis isiklikult ootan enim õhtust Saksamaa-Austraalia mängu, sest mõlemad meeskonnad on sümpaatsed ja loodan ka mõlema meeskonna edu D-alagrupis, kus on veel Serbia ja Ghana. Tänane esimene mäng Alžeeria ja Sloveenia vahel on huvitav kindlasti sellepoolest, et saab näha, mis meeskond sel Alžeerial veel on et kas nad ka oskavad jalgpalli mängida või? :)

Lisa kommentaar