Arhiiv: november, 2010

Mobiili kandidaadid nr.2 ja nr.3

Posted in mobiil on 28 november 2010 by Tom

Kui nüüd vaadata ringi laiemalt, st mitte ainult Android-süsteemiga telefone, siis tegelikult tahaks telefoni, millel on lisaklaviatuur (ainuke taoline Andoidi maailmas ja normaalses hinnaklassis selleks on Sony Ericsson x10 mini pro, aga see on tõesti liiga pisike ja sobib rohkem naistele). Lisaklaviatuur kulub mul marjaks ära justnimel näiteks selleks, mida te praegu siin näete. Jah – blogimiseks! Lisaks ka muidugi e-kirjade saatmiseks ja mujal, kus vaja pikemat teksti kribada. Puutetundlikul ekraanil on see kindlasti raskendatud, olen selles suht kindel. Ehk pika aja peale harjuks ka puutetundlikul ekraanil trükkima, aga vot kuna pole harjutanud, siis ei oska öelda. Igatahes on hinnaklassilt ja meeldivuselt silma jäänud kaks väljalükatava klaviatuuriga mobiiltelefoni, mille ostmist ma pole ka veel päris maha matnud. Nendeks on Nokia C6 ja Sony Ericsson Vivaz Pro.

 

Uue telefoni kandidaat nr.1

Posted in mobiil on 28 november 2010 by Tom

Appi, kui raske on omale uut telefoni leida, mis ei oleks liiga kallis ja mis oleks piisavalt hea. Hetkel tundub, et tahaks ikka Andriodi, sest räägitakse, et see  areneb kiirelt edasi ja et tulevik on Android-telefonide päralt. Seda enam sobiks mulle vist siis Andriod, kui ma kavatsen ka uue telefoniga vähemalt 5a koos hästi läbi saada. Vanaga on vist juba lausa 7a täis. Igatahes üks silmajäänud ja hinnaklassis sobiv mobiiltelefon tundub olevat HTC Wildfire.

Sünnipäevad ei lõppe veel

Posted in üritused, eluolu on 12 november 2010 by Tom

Oeh, no kuhu küll see aeg kaob? Kui nüüd september välja arvata, siis ei jõua mitte kuidagi blogida. Vabandan oma blogi fännide ees. Aga ma tõesti püüan end kokku võtta! :)

Igatahes toimub täna juba mul järjekorras 4.sünnipäeva tähistamine (seekord sõpradega, kellega läheb lauamängude mängimiseks), homme Rakveres (perekonnaringis) viies ja järgmisel nädalal neljapäeval (korvpalli sõpradega ja veel paariga, kellega tihedamalt läbi käin)) koguni kuues sünnipäev ja esmapilgul peaks too jääma viimaseks! :D Ärge nüüd arvake, et ma olen mingi sünnipäevahull, kellele meeldib oma sünnipäevi nii hirmasti tähistada. Ohh ei! Eelmisel aastal tegin näiteks Tallinnas ühe väikse piljardi ja virtuaalbowlingu õhtu vaid ja seega möödus sünnipäev vägagi tagasihoidlikult. Lihtsalt asi on selles, et mul nii palju tuttavaid, keda pole ammu näinud, aga tahaks näha. Nii on hea sünnipäeval kõik kohale kutsuda, aga kuna ma elan väikeses ühetoalises korteris, siis ei anna siia eriti üle 6-7 inimese kutsuda, sest 10kesi läheb siin juba suht kitsaks ja osad peavad siis põrandal istuma! :) Igatahes on täna näiteks lootust näha ühte väga head sõpra, kellega on saadud rullitud, koos muudel üritustelgi käidud ja isegi koos ühes voodis magatud! :D Ärge nüüd sellest viimasest väitest ära ähmatage – midagi ei juhtunud! :) Lihtsalt sai pool ööd juttu räägitud ja siis magama jäädud. Nüüd pole teda juba u 2 aastat näinud ning vahepeal on ta juba emaks saanud ja kasvatab kodus ühe aastast tütart. :) Ja nii jõudsingi jutuga taas algusesse, et millal siis veel kiirel ajal vanu tuttavaid näha, kui mitte oma sünnipäeval. Sünnipäevadel on küll päeval palju toimetamist, aga kui selle üle elada, läheb edasi kõik lõbusalt! Õnneks on mul õhtul ka Kärdu abis, nii et ma ei pea üksi köögis toimetama, siis kui esimesed külalised juba külla jõuavad. Muide, esmakordselt peaks mu sünnipäevale tulema nii väikesed lapsed – äsja viie kuuseks saanud Markus ja ühe aastaseks saanud Liise! Vahva! :)

Ahjaa, kinkidest tahtsin ka veel rääkida. Läksin sel aastal lihtsamat vastupanu teed nii enda jaoks kui ka külaliste. Kui tavaliselt alati murran pead, mida soovida, kui küsitakse, siis sel korral oli lihtne – raha. Korjan uue mobiiltelefonifondi, sest silmapiiril on juba päris mitu mobilli ja uurimise all ka veel mitmeid. Hiljemalt uues aasta alguses on mul suure tõenäosusega uus mobla olemas! :) Viimane aeg 7-8 aastat vana välja vahetada…

Aga nüüd läks kiireks, vaja tuba koristada ja õhtuks ettevalmistusi teha!  :)

Uus koduloom :)

Posted in varia on 1 november 2010 by Tom

Täna päeval avanes Rakveres aias selline vaatepilt! Ei seganud teda ei raadio mängimine, isa ja minu omavaheline rääkimine, koera eemal aukumine, ega minu pildistamised ja filmimised. Metsis oli vana rahu ise! :P