Arhiiv: veebruar, 2011

Ei no mis nii viga…

Posted in ühistransport, filmindus, fotograafia, meelelahutus, sport, teater on 21 veebruar 2011 by Tom

Arvake ära, kus ma jälle olen?

Kõik, kes pakkusid et Sebe bussis, võivad omale aplausi teha! :) Seekord sõidan Viljandist Tallinna poole. Aga mitte see pole oluline. Oluline on hoopis see, et ka selles bussis on olemas wifi! Jaaa, tõepoolest! Ja siiamaani veel täiesti töötav wifi.:P Mis nii viga bussiga sõita, kui nüüd saan oma uue moblaga sõidu ajal netis surfata. Varsti ma vist muu firmaga ei sõidagi kui Sebe. Võin vabalt mugavuste saamiseks ka euro-kaks rohkem maksta.
Mis aga selles bussis on erilist, on see, et bussijuhiks on minu vanune naisterahvas! Alguses ehmatasin kohe ära. Sellist asja ei näe igapäev. Siiamaani on kõik libedalt läinud igatahes! :D Andke andeks naised, aga. kui ma näen, et pealtnäha õrna naise kätte on antud kasutada suur võimas masin, siis ikka tekib väike hirm küll… :P
Aga see selleks.

Nädalavahetus oli tore nagu võis ka eeldada. Eredamad hetked olid teatrielamus Tartus, mille ajal naersin vahepeal nii palju, et pisar tahtis silma tulla! Siis veel järgmisel päeval Cinamoni kinos vaadatud film Libaabikaasa (oli vist), laupäeval ilusa ilmaga tehtud väike jalgsi-pildistamismatk Viljandimaa metsade võlus ning Kärdu õetütre väntsutamine! :) Kuu-poolteist polnud väikest Kristinat jälle näinud. Ennustan, et kui nüüd järgmine kord näen, siis on vist juba paljud sõnad ka selged, aga eks me näe.
Aga olgu siis.
Täna ja homme õhtul kossutrenni ning laupäeval kell 18 tähtsale Rahvaliiga mängule taas. Lisaks korvpallile on veel palju muud huvitavat sel nädalal ees. Lahe!

Ja päikene ikka paistab! :)

image

Päikene paistab

Posted in üritused, blog, eluolu, fotograafia, meelelahutus, sport, teater on 17 veebruar 2011 by Tom

Sõidan bussiga Tartusse ja mõtlesin, et blogiks siis veidi. No absoluutselt ei jõua ma siia blogima. Praegugi pean end veidi tagant sundima. Aga no mis teha…
Igatahes on vahepeal igasugu põnevat toimunud ja palju huvitavat on ka juba ees ootamas.
Möödunud laupäeval sai meie kossutiim Rahvaliigas oma ajaloolise esimese võidu. Enne olime 4 mängu kaotanud + veel 3 sõprusmängu, mis sel hooajal peetud. Hea, et võit lõpuks käes. Nüüd võib vähe rõõmsamal toonil uutele mängudele vastu minna. :)
Pühapäeval aga võitsin minigolfi võistluse. Tõsi, võistlejaid oli küll vaid 4, aga eelmise korra võitja oli kohal… Auhinnaks mulle karikas, medal ja 10 eurone Rademari kinkekaart!
Täna õhtul läheme Tartu kontserdimajja teatrietendust “Isa” vaatama, Jan Uuspõllu show siis. Ootused on igatahes suured, sest olen kuulnud kiitvaid sõnu ning Uuspõllu eelmine monoetendus Ürgmees läks küll peale.
Nädalavahetusel lähen üle pika aja Viljandimaale. U poolteist kuud pole käinud. Võtsin oma kaamera ka kaasa, et äkki saab üle pika aja ka pilte tehtud. Tahaks teha küll. Aga eks näis. Ilm on täna küll pildistamiseks igatahes ideaalne.
Märtsi esimesel nädalavahetusel on minek sõpradega aga Otepääle/Kuutsemäele nagu eelmisel aastal. Kui meenutada, et eelmisel aastal oli väga vahva, siis võiks seda oodata ka ju sellel aastal. ;)
Olgu. Aitab nüüd. Muidu blogin liiga palju. Nii palju, et pärast on jälle kuu aega vaikus. Seda jama nüüd pole küll vaja.
:)

Laululaager seljataga

Posted in muusika on 2 veebruar 2011 by Tom

Käisin laupäeval üle paari nädala taas laulukooris. Vahepeal on muud plaanid olnud ja nädal aega oli vahepeal kurk valus. Kui ma viimati rääkisin koorist mitte just väga positiivsetes nootides ja kaalusin isegi koorist äratulekuplaani, siis pean tõdema, et laupäeval oli üle pika aja jälle väga meeldiv laulda. Isegi see uus rahvas, kes meie kooriga liitunud on, ei tundunud enam nii väga vastukarva käivat. Kui on ikka mehi rohkem, siis on ka lihtsam laulda ja tenoreid oli ka nii palju korraga isegi meeldiv näha. Tuleval laupäeval läheb koor Tartu esinema ja tunnen isegi natuke kurbust, et pean tööl olema ja ei saa kaasa minna.