Päikene paistab

Sõidan bussiga Tartusse ja mõtlesin, et blogiks siis veidi. No absoluutselt ei jõua ma siia blogima. Praegugi pean end veidi tagant sundima. Aga no mis teha…
Igatahes on vahepeal igasugu põnevat toimunud ja palju huvitavat on ka juba ees ootamas.
Möödunud laupäeval sai meie kossutiim Rahvaliigas oma ajaloolise esimese võidu. Enne olime 4 mängu kaotanud + veel 3 sõprusmängu, mis sel hooajal peetud. Hea, et võit lõpuks käes. Nüüd võib vähe rõõmsamal toonil uutele mängudele vastu minna. :)
Pühapäeval aga võitsin minigolfi võistluse. Tõsi, võistlejaid oli küll vaid 4, aga eelmise korra võitja oli kohal… Auhinnaks mulle karikas, medal ja 10 eurone Rademari kinkekaart!
Täna õhtul läheme Tartu kontserdimajja teatrietendust “Isa” vaatama, Jan Uuspõllu show siis. Ootused on igatahes suured, sest olen kuulnud kiitvaid sõnu ning Uuspõllu eelmine monoetendus Ürgmees läks küll peale.
Nädalavahetusel lähen üle pika aja Viljandimaale. U poolteist kuud pole käinud. Võtsin oma kaamera ka kaasa, et äkki saab üle pika aja ka pilte tehtud. Tahaks teha küll. Aga eks näis. Ilm on täna küll pildistamiseks igatahes ideaalne.
Märtsi esimesel nädalavahetusel on minek sõpradega aga Otepääle/Kuutsemäele nagu eelmisel aastal. Kui meenutada, et eelmisel aastal oli väga vahva, siis võiks seda oodata ka ju sellel aastal. ;)
Olgu. Aitab nüüd. Muidu blogin liiga palju. Nii palju, et pärast on jälle kuu aega vaikus. Seda jama nüüd pole küll vaja.
:)

Lisa kommentaar