Arhiiv: aprill, 2011

Tegusad päevad

Posted in eluolu, meelelahutus, sport on 22 aprill 2011 by Tom

Möödunud pühapäeval sai selle aasta esimene rattasõit tehtud ja ka liha sai esimest korda tänavu grillitud, nii et juba 17.aprillil algas minu grillihooaeg. Küll maitses ikka hea! :)
Rattakilomeetreid kogunes u 20, nii et järgmisel päeval andsid säärelihased kohe tunda… Aga ega trenni peab vaikselt tegema, sest juba vähem kui kuu aja pärast väntan ma Saaremaal, Roheliste rattaretkel, kus tuleb kolme päevaga läbida ligi 200km. Mõnna! :D
Lähipäevil pühin tolmu vist ka rulluiskudelt ja teen paaritunnise rullimise. Tänane ilm oleks sobinud selleks igatahes ideaalselt.
Kui veel saavutustest rääkida, siis kossumeeskonnaga saime esmaspäeval selle hooaja esimese võidu sõprusmängus. Siiamaani olime mingi 5 selle hooaja sõprusmängu kõik kaotanud. Mina viskasin 4 punkti, oi kui tubli, ma tean! :P
Täna aga on väga asjalik päev olnud ja ega tulevased päevad vähem asjalikud pole. Täna käisin lõpuks juuksuris (kuu aega võtsin juba hoogu). Lisaks käisin laulukooris, parandasin tööl oma katki tõmmatud kõrvaklapijuhtme ära ning lõpetuseks jõudsin veel jõusaali. Jõusaalis jalgadele täna eriti koormust ei andnud, sest seljataga oli kolm päeva järjest korvpallimängu, mis andsid jalgadele mõnusalt valu… Seega andsin täna jalgadele veidi puhkust ja homme taastun tõsisemast spordist, et laupäeval juba Rahvaliigas kossu täie jõuga taas mängida.
Homme aga lähen üle pika aja sõpradega loodusesse pildistama (kui ilm on ilus ja kõik läheb plaanipäraselt), seejärel on minek kossu vaatama TTÜ spordihoonesse ja ôhtul veel hiljem lõõgastuseks snuukerit mängima. Ja nv-l sama tegusalt edasi…

Korvpallurid, tehke häält!

Posted in sport on 16 aprill 2011 by Tom

Lume sulamisega on meie meeskond paari mehe jagu vähemaks sulanud. Seega ootame veel selle hooaja lõpus oma meeskonda uut verd!
Üldine plaan on meeskonna keskmist taset tõsta. Hetkel oleme Rahvaliigas tabeli tagumises pooles, aga kuna tahame tulevast hooajast Kossuliigas mängida, siis on vaja leida paari head mängumeest juurde. Tunneme puudust ka mängivast treenerist, kes juhendaks meeskonda ja võtaks tähtsatel hetkedel vastu õigeid otsuseid.
Kui kellelgi tekkis huvi, siis lisagu oma kontakt postituse kommentaari. Ja need, kellel ei tekkinud huvi, aga teavad kedagi, kellel võiks tekkida huvi, saatku see info edasi!  :)
Teeme trenni Kadaka Spordihallis, teisipäeviti, kell 20:00. Plaanime trenne teha mai kuu lõpuni.

Meeldib ja mitte vähe

Posted in muusika on 13 aprill 2011 by Tom

Ei ole vaja mitte kusagil superstaari saates konkureerida või 2 takti ette saadet võita, et üks hea lugu teha. Kättevõtmise asi, tundub. Mina isiklikult ei tea Mari Pokinenist midagi, aga see laul on küll selline, mida kuulaks lõputult (neid tundmatute ilusaid eesti lugusid on veel palju muide)… (:

Jokuta veel nii kaua

Posted in kino on 13 aprill 2011 by Tom

No hea tüng ikka küll. Teadsin juba mitu nädalat, et Solaris Kinol on mingi kampaania käimas, et saad kohe mingi eriti vinge staatuse omale ja saad odavalt kinos käia. Ja arvake nüüd ära, kas ma jäin täna hiljaks sellega? Loomulikult jäin! 5 päeva tagasi lõppes see kampaania. Selle asemel, et olla “Supertäht” ja käia nädala sees õhtutel Solarise kinos pileti hinnaga 2.80 (u 44 eeku), olen ma nüüd tänu jokutamisele “tõusev täht” ja saan Solarises pileti kätte näiteks täna õhtul hinnaga 4.10 (u 64 eeku). No nii vihane olen enda peale noh! Oleks ju võinud ka 20 eeku odavamalt kinos käia.

Kuna ma CC Plazas olen “kinofänn” ja täna õhtul näiteks maksab mulle pilet 3.20 (50 eeku), siis karta võib, et eelistan ka edaspidi siiski CocaCola Plaza kino, mis ka meeldib muuseas mulle rohkem, kui Solaaarise Kinooo…

Aga las ma sõiman end nüüd edasi…##&¤@:S!!!

Filmimaraton õnnelikult seljataga

Posted in filmindus on 13 aprill 2011 by Tom

Eile lõpetasin filmi The Experiment vaatamisega kuu aega kestnud eksperimendi (väga hea nimega film, mida lõpetuseks vaadata, eksole :)), mil püüdsin iga päev vähemalt ühe filmi ära vaadata ja teatan rõõmuga, et see hull idee õnnestuski teoks teha! :)

Alustasin siis 12.märtsil ja eile, 12.aprillil lõpetasin. Kokku sai selle ajaga ära vaadatatud 36 filmi aastast 2010. Mõni võib nüüd imestada kindlasti, et kuidas ma nii palju eelmise aasta filme leidsin, mida vaadata, aga olgu siis öeldud, et mul on kusjuures veel 27 filmi eelmisest aastast soojas, mis ootavad vaatamist! :P  Tõsi, mõnda neist plaanin teist korda üle vaadata! Raske juhus? Jah, ma tean!

Aga vaikselt võin juba oma sammud Subclubi lehele seada, aasta 2010 parimat filmi valima. Oma hääled soovitan teilgi ära anda, kes vähegi viitsib. Abiks ikka. Aprilli lõpus kukub igatahes tähtaeg, nii et jõuate veel potentsiaalsed lemmikud üle vaadata enne häälte andmist…

Uus eksperiment käsil

Posted in üritused, filmindus on 3 aprill 2011 by Tom

Olgu öeldud, et jõudsin täiesti ootamatult Folgi Eri üritusele. Alguses mõtlesin, et ei hakka ikka üksi minema, kuna järgmisel päeval tööpäev ka, aga kuna sõbrad läksid ja pakkusid mulle tasuta piletit, siis ei saanud ma enam lihtsalt sellisest võimalusest loobuda! :)

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Tahtsin öelda, et mul taas käsil üks eksperiment, kus panen siis oma võimed proovile. Lifti ja blogimise eksperiment õnnestus mäletavasti, nüüd on mul käsil filmide vaatamise maraton. Üritan vaadata kuu aega järjest iga päev vähemalt ühe filmi. Ja erandina olgu veel öeldud, et kõik filmid on 2010a omad. Alustasin selle eksperimendiga juba 12.märtsil ja lõpetan siis 12.aprillil, milleni on jäänud veel vaid loetud päevad. Siiamaani on kõik edukalt läinud. Mõnel päeval nagu näiteks ka eile, olen jõudnud ära vaadata lausa 2 filmi. On juhtunud ka päris ekstreemseid olukordi, päästmaks eksperimendi õnnestumist. Näiteks ükskord ei jõudnud filmi päeval ära vaadata ja jäi pooleli. Teise poole filmist vaatasin öösel, nii et magama sain alles kell 5 ning 7 läbi oli juba äratus,  selleks et tööle minna! Hull värk, aga no kui ma midagi ette võtan, siis ega ei taha  ka nii kergelt ju alla anda… :)

Olgu lõpetuseks välja toodud 10 parimat filmi, mida ma aastal 2010 jõudsin vaadata ja püüan need ritta panna enam-vähem paremuse järjestuses:

  1. The Town (2010)
  2. The Road (2009)
  3. The Book of Eli (2010)
  4. Remember Me (2010)
  5. District 9 (2009)
  6. My Sister’s Keeper (2009)
  7. Resident Evil (2002)
  8. The Matrix (1999)
  9. Step Up 3D (2010)
  10. Resident Evil:Extinction (2007)